08.08.2015 | 17:43
Изроди, спрете злобните и идиотски коментари за Плевнелиев и мъката му
Мишо Шамара и Ласкин негодуват: Как може да се радвате на смъртта на детенце, защото татко му бил лош Президент

Един от най-сериозните критици на Росен Плевнелиев рапъра Мишо Шамара изказа своите съболезнования на президента за кончината на първородния му син Филип.

От САЩ, където е по бизнес дела, устатият музикант призова поне в в момента да се спрат всякакви злобни коментари по темата и да се остави човека на спокойствие в мъката му. “Много пъти съм го критикувал човека, но това не ме прави животно . В мъката всички хора сме равни . Моите искрени съболезнования към Росен . Нека в такива моменти политическите или бизнес пристрастия останат на заден план и нека човечността да проговори . Спрете злобните и идиотски коментари и оставете човека на мира в мъката си”, написа Шамара във Facebook.

Актьорът Иван Ласкин  направи на пух и прах всички злоради коментари по адрес на Росен Плевнеливе след  като се разбра,че той е загубил първородния си син Филип. Ласкин като баща на две деца   излезе с доста  емоционална позиция в социалната мрежа:

“Изроди! Покайте се, засрамете се, осъзнайте се! “Чехлю”, “Мехлю” си го бил получил! Какъвто ще да е! И аз не го харесвах…Ама, Осъзнайте, се бе! Това е детенце и татко му го е загубил! Засрамете се пред мъката му и гледайте надолу от срам, бе изроди гадни! Как може да се радвате на смъртта на детенце, защото татко му бил лош Президент! Престанете с тези изродски писания в Мрежата и се смирете! Помолете се! Добро направете! Горкият човек! Срама нямате! Презирам ви! Гнус ме е от всеки урод, злорадстващ над семейното нещастие! Гнус ме е от злобата и отмъстителността ви(незнайно за какво)! Покайте се и не записвайте гнойните си злорадства върху тъгата на хората! Баси майката: “така му се падало”- Изроди!”, написа порязяващата  уста Ласкин.

Естрадната  легенда  Кичка Бодурова също  сподели мъката на държавния глава в личния си профил във Facebook. “Господи каква трагедия! Най-лошото…. съжалявам и Бог да прости сина на г-н Плевнелиев! Само на 15г ?…. Как се намират сили за да преживееш това? Моите съболезнования!”, коментира  драмата  изпълнителката на  “Писах му”.

2 коментара

  1. Дамян каза:

    И кое му е ненормалното и ние ли сме изроди или плевнелиев който е уморил и умъртвил хиляди хора без да му мигне окото обирайки и последните им стотинки.Ние ли крадахме по 2000хил. от заплатата,освен неплатените осигуровки на всеки работник пратен в Германия?Ние ли закрихме вестник чрез който тези пари бяха изпрани?Ние ли оставихме хиляди работници на автомагистрала Тракия без заплати за да приберем 20млн.евро подкуп?Ние ли построихме и приехме вила за подкуп в природен парк върху скала до брега на морето?Да изроди са,но не хората коментиращи плевналиев и смъртта на синът му,а управляващи като него които крадат и обират народа денонощно.Смъртта на едно дете е малко наказание за такива уроди,изроди и изверги,те не са чувствителни към смъртта на хиляди мислите,че смъртта на едно от децата им ще ги промени или ще ги накара да се замислят дори.Не разбира се,тези изверги нямат ценностна система,в тях не е останало не само нищо чонешко,но и животинско.Защото никое животно не би умъртвило хиляди от своя вид умишлено.Лично познавам такива изверги и съм доказвал,че на тях не им пука за никого още по-малко за децата им.

  2. Динко Динев каза:

    Знам какво е да загубиш дете.Преди 18 години загубих малката си дъщеря Маргарита .Болката на родителите загубили свидна рожба за всички е една и вечна .С годините тя се задълбочава не минава -БОЛИ много .Г-н Плевнелиев поднасям моите най-искрени съболезнования на Вас и цялото Ви семейство.Бъдете силни -болката не ще надживейте ,тя е вечна На злорадстващите глупаци казвам категорично СПРЕТЕ !Росен е родител преди всичко .Жалко за младежа-пожалете един скръбен родител!Стига сме се правили на ненормалници!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране