28.11.2020 | 0:37
Калканджиева: Жените предпочитат Борисов, защото е човек с власт
Бившата номер 6 в света по красота е на мнение, че българските жени обичат силни мъже

Чисто като жена смятам, че Бойко Борисов има своя чар, но мисля, че жените го предпочитат повече, защото е човек с власт.“ Това заяви модният мениджър Жени Калканджиева в ефира на „ЕвроДикоФ“.

„Много добре знаете, че властта е най-силното нещо и най-големият опиат.“, допълни тя.

„Смятам, че повечето жени го харесват с неговата първичност, неговата мъжка сила и разбира се това майтапене от време на време, това чувство за хумор, което в политически план на моменти не е съвсем удачно, но в чисто човешки план смятам, че този мачо доста се харесва на жените.“, категорична бе бившата номер 6 в света по красота.

„Лично аз смятам, че може би покрай пандемията, е извън формата. Може да отслабне. Мисля, че трябва да бъде по-обран, по-внимателен с изказванията си, но нашата народопсихология е такава, че нашите жени обичат силни мъже.“, изрази позицията си Жени Калканджиева.

„Ако трябва да тълкуваме думата „мачо“ – това е преувеличената мъжественост, снизходителното отношение към жените, агресивното поведение на човека. За мен мъжът не трябва да бъде точно такъв тип. Аз не харесвам Бойко като мъж.“, категорична бе адвокат Елена Ангелова.

Тя е на мнение, че парадирането с власт и мъжественост ѝ идва в повече.

„Той не е мой тип. Ако сте по-наблюдателни, аз живея от 10 години със спортист.“, заяви финансовият консултант Ромина Андонова-Тасевска.

„Моите представи за идеалния мъж са коренно различни от това, което е той, но пък споделяме обща страст – спортът. Аз харесвам мъже, които обичат футбола и в това отношение му симпатизирам.“, допълни тя.

По повод изказването на Бойко Борисов спрямо Цвета Караянчева, в което по време на запис той я нарича „проста кърджалийска п*т*а“, Жени Калканджиева коментира:

„Аз мисля, че това е непопустимо поведение на един политик. ПР-ите на Бойко не го съветват добре. По всяка вероятност са му обяснили, че трябва да се държи като човек от народа, но всъщност не трябва да бъде така. Как си обяснявам, че Караянчева не си тръгна? Всички там са жадни за власт. Една жена с достойнство веднага и на момента би станала и би си тръгнала.“, категорична бе Калканджиева.

1 коментар

  1. Цв.Цв. каза:

    Диков се оказа същия простак щом кани тази архипростачака:“Дачо не мЪ ебс той,аз го ебах“

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране