10.01.2021 | 0:37
Камелия чукна 50 години, каква е равносметката й
Любимия й Цветин бе болен от коронавирус, тя също имала лека температура за два дни

Изключително интересна година, така фолкдивата Камелия определя 2020, въпреки че участията на артистите бяха ограничени, а междувременно певицата и любимият й мъж Цветин изкараха коронавируса преди няколко седмици.

„Преди година в момент на равносметка, без да предполагам че ще има коронавирус, се питах, ако нещо се случи, няма ли да мога да издържа една година без да работя. Ако се оплаквам сега, значи не съм узряла да работя професията си“, смята Камелия. Затова е готова за ситуацията в която коронавирусът постави всички артисти. Любимия й Цветин бе болен от коронавирус, влезе в болница, но не го изкара тежко. Самата тя имала лека температура за два дни, но след това не проявила никакви симптоми.

„В крайна сметка всичко мина добре – не е това което писаха по вестниците, малко преувеличиха нещата“, казва Камелия. „Докато човек е жив,, прави планове. Аз не съм изключение. Имам планирани нови музикални проекти, няколко пътувания. Като изпълнител, живял толкова време затворен и на мен ми липсва сцената. Имам интересни идеи, които да реализирам през 2021 година“. В неделя Камелия ще празнува рожден ден, но не планира да събира много хора. От новогодишната баница й се паднали хубави материални неща. „Тях трябва да си ги заслужа. Работи, Камелийо, работи! Нищо не пада в този свят даром, няма как да стоим отстрани да гледаме някого успял и да мислим, че нещата са даденост за него, без да си даваме сметка колко труд е положил за успехите си“.

Утре Камелия ще стане на 50 години, но всяка 30-годишна иска да изглежда като нея.

Тя споделя, че няма някаква тайна за това. Не полага невъзможни усилия, за да изглежда добре. Пие много вода, слага крем за лице когато е необходимо. Периодично гладува. Освен това има добър ген.

Loading...

1 коментар

  1. Божидар каза:

    Каква да е равносметката на една селска пръчка, остава си такава!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране