09.11.2020 | 18:46
Карбовски отвърна на Мегз: Ще съдя всеки, който разпространява налудни версии по мой адрес
Ето и официалната позиция на журналиста два дни след избухването на скандала

Два дни след като се развихри секс скандалът, журналистът, автор, писател и тв водещ Мартин Карбовски отвърна на дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз. „Ще съдя всеки, който разпространява налудни версии по мой адрес“, заяви той.

Припомняме, че дизайнерката Миглена Каканашева заяви, че Николета Лозанова Михаела Тодорова и други плеймейтки, които са гостували на Карбовски, „са му се от плащали с духане, за да са в ефир“. С това, по нейни думи, се е похвалил лично Карбовски, твърди още тя. Дизайнерката замеси дори и името на президента Румен Радев, като заяви, че Карбовски се е срещал с него и получавал пари, за да говори срещу властта.

Днес официално журналистът излезе с официална позиция във фейсбук профила си. Ето какво написа:

Направил съм повече от 600 филма. За първи път ми се случва някой, когото съм снимал да повярва, че след реализирано интервю вече работи в медийния бранш. Това докарва смешни проблеми, чиято психиатрична същност аз явно подценявам. Затова, по съвет на адвоката си, трябва със съжаление да заявя, че ще съдя всеки човек и медия, които разпространяват налудни версии по мой адрес. Но пък бях уверЕн, че делата ще са лесни и скучни. У нас всеки с условна присъда може да бъде използван всякак. Други коментари няма да има.

П.П. Свободата ми да работя никога не е била зависима от това “какво  ще кажат хората”, затова и никога не съм ви занимавал със себе си. Не възнамерявам да го правя тепърва.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране