20.04.2019 | 10:45
”Кърджалигейт” в ДПС или може ли Доган да прави фокуси без кърджалийския електорат?!
Този път гуруто от Бояна стигна много далеч и направи най големия си залог в политическия покер!
В последно време политическите скандали в родна България са ежечасно явление. Лягаме и ставаме с тях. Но кандидат листата за Европарламента на ДПС надмина и най – песимистичните очаквания на най – големите песимисти в ДПС.

Очакваните промени и реформи така и не се случиха. Нови лица няма да има! А и като капак отгоре на всичко, нито един кърджалиец не намери място в тази листа!!! Като на инат!!!

Този път гуруто от Бояна стигна много далеч и направи най – големия си залог в политическия покер! Явно раздразнен от кърджалийци, че без Кърджали няма ДПС, реши да им натрие носовете веднъж завинаги и да им покаже кой е властелинът!

Но забравя едно, Ахметчо от село Дръндар! Прословутата реплика на всеки етнически турчин в България, който не е кърджалиец – а именно „О Велики Аллах, защо трябваше да създадеш шейтана щом вече си създал КЪРДЖАЛИЕЦА“

Въпреки скалъпените истории около това как властелинът и докторът на всички науки и университети е създал ДПС за една вечер, ние кърджалийци не сме забравили 05.01.1990 и следващите години – когато именно Кърджали обличаше и хранеше Доган и ДПС. Как години наред Кърджали спасяваше положението! Как години наред пак Кърджали биеше на всички избори с 6:0, 5:0, а и водач на листата винаги беше председателя на партията!

Но преяждането с власт и пари разваля много хора. Особено ако не си бил никога качествен човек!

Аз лично и всички ние от бастиона на ДПС приемаме това като тежко оскърбление! И сме твърдо решени да им припомним на НЯКОИ, откъде са тръгнали!

Много интересни избори се очертават на 26. Май.

Адвокат Мюмюн Йълмаз

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране