15.02.2015 | 20:15
Китайка оставя снаха си да умре от гладна смърт
Младата жена се поболяла от това, че мъжът й и изневерява, а старата не й давала да яде, за да се освободи от нея

Йънг Тиян (26) от Китай починала от ужасна смърт, а най-виновна за това била нейната свекърва. Както обичайно, Тиян заминала да живее в къщата на съпруга си веднага след сватбата. В началото е било като в приказка, но скоро Тиян разбрала, че съпругът изневерява.

Свекърва й я утешавала че това е нормално, заради мъжките инстинкти. Момичето било твърдо решено да се развежда, но не му давали документите, така че от безнадеждност се е опитало да се самоубие, поглъщайки една шепа лекарства.

Въпреки че лекарите са успели да я спасят, Тиян понесла сериозни щети и получила сериозна болест – мозъчна атрофия. Останала неподвижна и прикована на легло, но въпреки това, е освободена за домашно лечение.

За близо година, след като се върнала в къщата на мъжа си, от Тиян останали само „кожа и кости“. Когато малката й сестра я посетила, била зашеметена. Свекърва й пък се оправдала че не е имало достатъчно храна за семейството, а още по-малко за Тиян.

Тиян починала на 1 август тази година. В момента семейството й се е обърнало към адвокат и иска да съди злата свекърва и неверния й син.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране