15.11.2020 | 0:46
Кои български певици показват бельо, зърна и срамотии на сцената
Камелия е рекордьор

Когато си публична личност, знаеш че всяка издънка и странна случка става известна и остава незабравена.

Певицата Деси Добрева е най-пресният пример, че издънки се случват и на най-примерните. Изпълнителката призна, че се е появила гола в заведение, като отгоре имала само един шлифер. В идеята си да изненада любимия си по това време Деси избрала да се появи пред тях само по връхна дреха. За нейно нещастие той самият спретнал изненада –  вечерят ресторант. Наложило се през цялото певицата да стои по шлифер и да настоява, че няма да го съблече.

Сексапилната фитнес икона и рапърка Анн-Джи се сблъсква с подобен куриоз по време на участие в Стара Загора преди две години.  Певицата се появява на сцената в ефектна актуална златиста рокля, крепяща за тялото й  само с тънка презрамка. В един момент  презрамката се скъсала още след първата песен. За щастие Анн-Джи бързо се усетила какъв ще бъде срамният развой на ситуацията и умело задържала роклята преди да падне и да я остави гола пред публиката. Изпълнителката сляза от сцената, закрепила тоалета, но при повторното си качване обаче роклята започна да се разпада още по-заплашително. В крайна сметка рапърката се преоблякла с друга рокля преди да разкрие своята гола фитнес фигура.

Звездите на лекия жанр често разкриват малко повече от необходимото пред публиката. На първо място безспорно се нарежда Камелия, която определено не се срамува от голото си тяло. От години тя поства снимки от плажа, където се пече както майка я е  родила, излиза на терасата си без дрехи, и дори придърпва и без това късите рокли, за да демонстрира липсата на целулит. Зърната на изпълнителката са се показвали на сцената повече от десетки пъти, но това не безпокои скандалната фурия.

Много певици от гилдията са си показвали и бельото, като сред тях са Емануела, Райна и Андреа, на която подобни гафове въобще не са чужди.

Деси Слава имаше нещастието да покаже една  идея повече от своите колежки по време на изпълнението си на концерта „14 години Планета“. При всяко движение дантеленото бельо на Деси се появяваше на показ, но това не е скандалната новина за изпълнителката. По средата на нейната изява за нещастие бикините й се извъртяха по много злополучен начин, откривайки  срамните й устни пред погледа на публиката.

Сузанита също не е чужда на провокацията и скандала. Миналата година тя лъсна в профила си в инстаграм по гърди. Скандалното видео беше определено от младата звезда като неволна грешка, пише „Телеграф“.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране