09.12.2019 | 10:56
Котката на Гала откачи и я надра по лицето
Водещата на сутрешното предаване „На кафе” често разказва в ефир любопитни случки, свързани с ежедневието на нейния четирилап приятел

Персийският котарак на Гала, който носи нестандартното за домашен любимец име Баудолино, е напът да се превърне в медийна звезда. Водещата на сутрешното предаване „На кафе” често разказва в ефир любопитни случки, свързани с ежедневието на нейния четирилап приятел. Преди време своенравният котак бе одрал по окото своята стопанка и Гала цъфна в ефир с тъмни очила. Когато раната й взе да заздравява, тя се появяваше солидно гримирана, за да прикрие драскотината.

Във вторник блондинката за пореден път разказа за премеждията си с непослушния Баудолино. Около коледните празници всяка година имали проблеми с украсата на елхата, тъй като котаракът се опитвал да се покатери по нея. Често опитите му завършвали със събаряне на цялото дръвче и изпочупване на закачените играчки. Последната беля на Баудолино била съвсем скорошна. Персиецът забелязал в дома им тлъста муха и се задействал ловния му инстинкт. Животинката се засилила, подскочила нависоко, но вместо да улови мухата, разпорил с нокти завесите на своята стопанка. Гала направо побесняла, но половинката й Стефан я успокоил, че не е станало кой знае какво.

Баудолино попаднал в дома им преди 7 години. Котката на позната на Гала родила и тя се чудела какво да прави с пухкавите котенца. Дъщеря й Мари настоявала да си вземат едно от тях и така в дома им се появил хулиганът Баудолино, кръстен на едноименния герой от романа на Умберто Еко, пише Уикенд.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране