03.10.2020 | 0:33
Краят на една ера! Лили слиза от сцената?
Преди дни Лили оповести, че е решила да отложи турнето си през 2021 г. заради пандемията с Ковид-19

Лили Иванова вероятно подготвя слизането си от сцената. Eстрадната легенда преди дни изненадващо отмени концертите си, насрочени за идната 2021 г. Официално оповестената причина е пандемията от Ковид-19, но според хора от най-близкото обкръжение на звездата, тя вероятно изобщо няма да реализира турнето си.

„Лили сега е на 81 години, а тези спектакли са изключително тежки и натоварващи. Най-вероятно те изобщо няма да се състоят”, смятат от екипа на певицата, които също останали озадачени от решението й.

Преди дни Лили оповести, че е решила да отложи турнето си през 2021 г. заради пандемията с Ковид-19. 81-годишната звезда е стигнала до крайната мярка не заради страх от заразата, а заради противоепидемиологичните мерки, наложени от здравното министерство. Както е известно, допълнителните мерки в борбата с Ковид-19 изискват зрителите на театралните представления и публиката в концертните зали да се настаняват през едно място. Лили не искала залите, пред които пее, да са полупразни, пише hotarena.bg.

От друга страна, като бившо медицинско лице, държала на мерките за безопасност и не искала да ги нарушава. Затова била готова да вземе крайното решение за музикалните си изяви и временно да ги преустанови. Певицата планирала да не стъпи в концертна зала преди декември догодина. Дали обаче след това ще има сили да изнася тежки концерти на живо и означава ли това, че тя подготвя оттеглянето си, питат се феновете й, пише „Уикенд“.

Тази година звезда №1 на родната музика отложи турнето си, като прехвърли старта му за февруари 2021 г. Само до края на юли трябваше да направи 18 концерта, а след това да продължи и с втората част от тура. Сега обаче й се налагало да отложи и вече отложения тур, а това означавало отново да пренареди концертите си. Екипът на Лили се опитвал да я убеди да размисли, тъй като трябвало да се организира процедура по връщане на вече закупените билети. Предложили й догодина да се организират концерти на открито в летните театри и подходящи за изява заведения. Очаква се тези дни естрадната прима да оповести окончателната си програма. По-вероятно е концерти изобщо да няма.

За да компенсира почитателите си с липса на изяви, освен издаването на диск със записи от миналогодишните й концерти в НДК, Лили планирала да пусне и луксозен мултимедиен проект, включващ албум с нейни стари снимки и спомени и разговори с различни журналисти. Част от тези архивни фотоси Лили вече публикува в социалните медии, а за другата феновете й ще трябва да почакат.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране