07.03.2015 | 0:15
Кристиано сваля секси репортерка
Ванеса Хупенкотен вечеряла с играча в Мадрид

Сек­са­пил­на­та те­ле­ви­зи­он­на ре­пор­тер­ка Ва­не­са Ху­пен­ко­тен е но­ва­та из­б­ра­ни­ца на фут­бол­на­та ме­газ­вез­да Крис­ти­а­но Ро­нал­до, съ­об­ща­ват ме­ди­и­те в Ис­па­ния.

Блон­дин­ка­та, ко­я­то е ко­леж­ка на Хрис­то Сто­ич­ков в мек­си­кан­с­ка­та те­ле­ви­зи­он­на гру­па “Те­ле­ви­са”от из­вес­т­но вре­ме е за­е­ла мяс­то­то, ос­во­бо­де­но в на­ча­ло­то на нас­то­я­ща­та го­ди­на от рус­ка­та топ­ма­не­кен­ка Ири­на Шейк. Мек­си­кан­с­ка­та ре­пор­тер­ка с гер­ман­с­ка кръв до­ри е би­ла по­ка­не­на в Мад­рид от но­си­те­ля на “Злат­на­та топ­ка”. Ва­не­са се е от­зо­ва­ла, ка­то е гле­да­ла сре­ща­та на “бе­лия ба­лет” със “Се­ви­ля” (2:1).

Ро­нал­до про­пус­на ма­ча за­ра­ди на­ка­за­ние, а след по­бе­да­та е из­вел мек­си­кан­ка­та на ве­че­ря.Ва­не­са е вто­ра­та жур­на­лис­т­ка, чи­е­то име се свър­з­ва с Ро­нал­до. Пър­ва бе­ше ре­пор­тер­ка­та от клуб­на­та те­ле­ви­зия на “Ре­ал” (Мад­рид) Лу­чия Ви­а­йон.

Тя до­ри на­пус­на ра­бо­та­та си след раз­к­ри­ти­е­то за от­но­ше­ни­я­та им.Ху­пен­ко­тен ста­на из­вес­т­на на све­тов­но­то в Бра­зи­лия, къ­де­то еки­път на мек­си­кан­с­ка­та те­ле­ви­зия об­ра ова­ци­и­те. Тя и още две съб­лаз­ни­тел­ни ре­пор­тер­ки бук­вал­но под­ко­ся­ва­ха кра­ка­та на мъ­же­те, а в ан­ке­та сред фе­но­ве Ва­не­са бе­ше из­б­ра­на за най-кра­си­ва­та спор­т­на жур­на­лис­т­ка в све­та.

Имен­но по вре­ме на мон­ди­а­ла Ва­не­са раз­к­ри и прис­т­рас­ти­я­та си към гер­ман­с­кия “Шал­ке 04”. За да до­ка­же то­ва, след све­тов­но­то мек­си­кан­ка­та се по­я­ви на “Фел­тинс Аре­на”, за да нап­ра­ви ин­тер­вю със съ­на­род­ни­ка си Ги­йер­мо Очоа, чий­то нов тим “Ма­ла­га” спе­че­ли при­я­тел­с­ки тур­нир с до­ма­ки­на “Шал­ке”, “Уест Хям” и “Ню­ка­съл”.

29-го­диш­на­та Ху­пен­ко­тен вла­дее ис­пан­с­ки, нем­с­ки, ан­г­лийс­ки и френ­с­ки, ко­е­то я пра­ви апе­тит­на хап­ка за во­де­щи­те те­ле­ви­зии в Ев­ро­па.След раз­дух­ва­не­то на слу­ха за но­во­то ув­ле­че­ниена Крис­ти­а­но свет­с­ки ре­пор­те­ри вед­на­га по­тър­си­ха бив­ше­то му га­дже Ири­на за ко­мен­тар. “Не че­та как­во се пи­ше за мен и Ро­нал­до. Не оби­чам да го­во­ря за ми­на­ло­то, то ве­че не ме ин­те­ре­су­ва. Пред­по­чи­там да гле­дам в близ­ко­то бъ­де­ще, и то – мо­е­то”, за­я­ви Шейк.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране