17.05.2015 | 0:51
Крумова и Щърбева се закачат с Диков
Водещите четкат Стажанта, че го харесват жени от всякакви възрасти

Интервюто на Лора Крумова и Галя Щърбева с колегата им Сашо Диков в предаването „Комбина“ по Нова телевизия премина доста закачливо. Двете водещи засипаха Стажанта с комплименти и напомняния какъв плейбой бил навремето.

Лора и Галя попитаха Диков жени от каква възраст харесва в момента. „Между 35 и 40-годишни“, отговори им той в същия закачлив тон. „Е, ние попадаме там“, отбеляза Щърбева.

Диков разказа за това как от активния спорт е преминал към журналистиката. Той обясни, че навремето написал един материал, прочетен от Иван Славков, който констатирал, че има умения за писане. „Не просто добър спортист, не просто страхотен с жените, ами и невероятен талант за писане!“, коментира развълнувано Лора Крумова.

Щърбева пък го изчетка, че навремето и майка й припадала по него. „Всяка жена, която разбира, е нормално да припада. Само че аз не припадах по себе си“, прояви чувство за хумор Диков. Той дори сподели, че бил много срамежлив и „не си давал сметка колко е страхотен“, докато една приятелка не му отворила очите.

Когато Диков обаче започна да си рекламира собственото предаване, водещите го скастриха. Той тръгна да се хвали какви уникални интервюта си е уговорил да направи в Румъния във връзка с борбата с корупцията, които „ще разтърсят съдебната система“. „Хайде стига реклама сега“, реагира Лора Крумова. „Е няма как“, вдигна рамене журналистът.

Стажанта отговори и на актуалния въпрос дали се е срещал с банкера Цветан Василев. „Два пъти съм го виждал, и двата пъти в Белград“, каза Диков. Журналистът искал да се види с него в офиса му, за да вземе интервю, но не го пуснали. Той прогнозира, че след списъка с посетителите ще излезе нова порция „разкрития“ – вероятно записи от видеокамери, показващи кой кога е влизал и излизал от банката.

Сашо Диков бе на гости на колежките си Галя Щърбева и Лора Крумова, след като преди няколко месеца те гостуваха в предаването му „Дикoff“.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране