06.08.2019 | 11:04
Куриоз: Бойко Борисов класен голмайстор във ФИФА Мениджър
Премиерът на България с отлични показатели в популярната игра

Премиерът Бойко Борисов има профил в най-новия вариант на световната игра FIFA Manager, пише “24 часа”. Така по цял свят всеки, който реши да играе, може да го включи в отбора си. А става въпрос за милиони по цялата планета.

В играта можеш да играеш в различни сезони на първенствата и заради това профилът е към 2013-2014 г., но продължава да е наличен и в последното издание.

Най-високата оценка за централния нападател е в графата “лидерски качества”. Те са оценени на 17, колкото имат куп световни звезди.

Решителността му е с ниво 15, а агресивността на терена с 13. Храбростта е на ниво 11. Всъщност психическите му качества са доста над средното ниво сред останалите играчи. От футболните качества най-висока оценка получава за изпълнението на дузпи.

По принцип той рядко пропуска и до днес в мачовете на ветераните.

Балансът и силата на терена са най-добрите му физически качества.

Профилът е използван над 1000 пъти, видя проверка на “24 часа”. Централният нападател е правил трансфери дори в английски отбори, но от по-долните дивизии.

Бойко Борисов по принцип държи и един от рекордите за най-възрастен играч в професионални дивизии, като игра за “Витоша” (Бистрица), когато отборът бе във Втора лига.

След влизането на тима в елитната ни група Борисов се съсредоточи върху двубоите на ветераните на “Витоша”. Този отбор, в който влизат и няколко бивши национали като Георги Пеев, Светослав Петров и други, през последните 4 години неизменно печели титлата в първенството.

През новия сезон от БФС смятат да вдигнат възрастта на ветераните, защото прекалено много футболисти, които продължават с кариерата си дори на ниво Втора лига, са над 35 години, и имат право да участват. Това затруднява останалите отбори, където са играчи, отдавна приключили с кариерата си.

FIFA Manager (съкратено FIFAM) е английското наименование на играта, разработена от Bright Future (в миналото от EA sports) и разпространявана от Electronic Arts. В началото играта се нарича Total Club Manager (TCM), но се променя на FIFA Manager с излизането на FIFAM 06. В Испания и Италия играта все още се нарича Total Club Manager, докато във Франция тя носи името LFP Manager и Fussball Manager (FM) в Германия.

Преди FIFAM и TCM EA sports прави опит за реализирането на футболен мениджър със заглавията FIFA Soccer Manager (1997) и Premier League Manager 99 и 2000, но не успяват да привлекат никакво внимание.

FIFA Manager се разработва само за PC, докато старите версии на TCM са реализирани за PC, Xbox и PlayStation 2. Версиите за PS2 и Xbox се разработват от EA Canada.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране