27.04.2020 | 0:47
Майк Тайсън се връща на ринга
Американецът вече е влязъл в тренировъчната зала и първите му впечатления са, че ще е доста трудно да влезе в прилична форма

Легендарният боксьор Майк Тайсън се връща на ринга. Бившият абсолютен шампион в тежката категория планира серия благотворителни мачове, приходите от които ще отидат в подкрепа на бездомните и на хора, страдали от наркотична зависимост. Американецът вече е влязъл в тренировъчната зала и първите му впечатления са, че ще е доста трудно да влезе в прилична форма.

„Поработих с лапи, няма да е лесно. Тялото ми е измъчено и изпитвах болка, но тренирах. Ще направя всичко възможно да се върна на ринга. За целта трябва да поработя здраво в залата, за да издържа поне 3-4 рунда.

Работя и на пътеката за бягане, издържам по един час, както и върху боксовите неща, постепенно влизам в час. Опитвам и комбинации, но болката е силна“, казва Тайсън пред BoxingScene. В момента легендарният американец е почти на 54 години. Той основно се занимава с отглеждане на марихуана, след като в редица щати в страната тази лека дрога е разрешена.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране