27.06.2017 | 19:40
Марешки: Не искам да свърша като Мишо Бирата и Ваньо Танов
От ГЕРБ му наредили да приключва с горивата до края на май тази година, той отказал

Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки съзря дирижирана атака срещу бизнеса си в действията на прокуратурата, която преди дни го обвини в изнудване на собственици на аптеки заедно с още двама депутатит от партията.

Марешки обяви, че всекидневно получава заплахи и че е бил предупреден “да приключва с бизнеса с горива, за да си няма проблеми”. “България днес се владее от мутрите. Сега сме като Румъния по времето на Чаушеску. Затова се страхувам да не свърша като Мишо Бирата и ген. Танов”, каза депутатът в предаването “На 4 очи” по бТВ.

“Предлагаха ми квота във властта като на патриотите. Както дадоха на тях екоминистерството, а Нено Димов е десен човек. И както дадоха на Пеевски икономическото министерство. След като не приех моркова, дойде тоягата. Искат да ме смачкат и да стана послушно пуделче. Няма как да стане с мен”,

“Не искам да ми се случи това, което се случи с в един хотел край Правец. Отиде си здрав, прав човек, в силите си”, каза зам.-председателят на Народното събрание, визирайки внезапната смърт на бизнесмена Мишо Михов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране