03.04.2021 | 17:35
Маринела Арабаджиева е напълно неузнаваема
Изпъната кожа, уголемени устни, допълнителни мигли и чисто нова прическа са само част от промените

С чисто нова визия блесна в социалните мрежи подсъдимата бизнес дама Маринела Арабаджиева. Съпругата на олигарха Ветко Арабаджиев е изключително активна във Фейсбук и не спира да споделя снимки от новото си ежедневие под домашен арест.

На последните фотоси се вижда, че Маринела е неузнаваема в лице. Изпъната кожа, уголемени устни, допълнителни мигли и чисто нова прическа са само част от промените, които хотелиерката е направила по себе си. Настоящият ѝ имидж няма нищо общо с този отпреди месеци, когато тя все още бе в килията на столичния арест и ходеше на заседания в съда с тъмни кръгове по лицето и изпъкнали черни корени на косата.

Очевидно Арабаджиева е намерила компромисен вариант как да се грижи за външността си, без да напуска фамилната резиденция в „Бояна“, където с мъжа ѝ карат домашния си арест. Тя била посещавана на място от екип фризьори, козметици и други професионалисти в сферата на красотата, които извършвали желаните от нея интервенции насред къщата ѝ, издават хора от обкръжението на бизнес дамата.

Маринела, както и съпругът ѝ Ветко нямат право да напускат пределите на своето имение и 24 часа в денонощието са следени от гривни, които им бяха поставени, след като ги пуснаха под домашен арест.

Припомняме, че Ветко и Маринела Арабаджиеви бяха задържани в Барселона през март 2019 г. с европейска заповед за арест. Два месеца по-късно те бяха екстрадирани в България и им бяха предявени обвинения за участие в организирана престъпна група за данъчни измами, престъпно укриване на данъци и пране на пари.

Първа под домашен арест бе пусната Маринела, която направи няколко кризи с припадъци в ареста, многократно постъпваше в болница, а накрая стигна дори до опит за самоубийство с медикаменти. През декември 2020 г. и мъжът ѝ бе пуснат да се прибере у дома с проследяваща гривна, след като получи усложнения от коронавирусa, заради който бе приет в болница, пише в. „Ретро“.

1 коментар

  1. Пламен каза:

    Както и да го погледнем, тя каквото и да прави, си е грозна като куче.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране