08.07.2020 | 7:22
Мария Игнатова се намърда в стола на Венета Райкова в „Папараци“
Продуцентите Иван и Андрей я прилапват с тройно по-висока заплата

Мария решава да скъса с Маги Халваджиян, след като получава колосална оферта от частната телевизия. Продуцентите Иван и Андрей я прилапват с тройно по-висока заплата. Мария иска да работи в телевизията. Тя направи шеметна кариера в Господари на ефира. Когато предаването бе свалено от малки екрани и се премести в интернет, блондинката остана, защото не успя да се уреди с друга работа. Щом получава офертата, Игнатова я приема без да се замисли.

От есента предаването поема в нова посока, различно от досегашната. Първата промяна е името – шоуто вече ще се казва „Папараци – ново 20!“ и ще трансформира първия по рода си комедиен телевизионен таблоид в България.

„Предаването ще продължи да наблюдава българските звезди, но с повече хумор. Главните действащи лица отново ще бъдат популярни личности в България, които дори не подозират, колко ще се смеят със самите себе“, си казват от bTV.

Това е поредната рокада в „Папараци“ в последните няколко години. Николета Лозанова бе лице на шоуто от 2014 до 2017г. Най-желаната жена в България бе сменена от Венета Райкова, която също изкара три години в частна телевизия, пише „България Днес“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране