28.08.2020 | 1:05
Мая Манолова и Ангел Найденов разделени
Бившият министър на отбраната заточен в Рударци, докато жена му буни държавата

Мая Манолова и Ангел Найденов вече не делят едно семейно гнездо, издават близки до политическата двойка, твърди вестник Ретро.

Бившият министър на отбраната решил да се отдаде на уединението във вилата им в пернишкия Бевърли Хилс – село Рударци, докато бившата омбудсманка буни държавата и дейно се включва в блокадите в центъра на столицата.

Мая не се прибирала да нощува в луксозната им къща в полите на Витоша, а предпочитала да остава в апартамента си в столицата, където ѝ било по-удобно. В същото време мъжът ѝ по никакъв начин не е ангажиран с нейните протестни дейности, а е посветил летните си дни на борбата с битовите проблеми.

От година насам жителите на Рударци страдат от безводие и често спиране на тока. Проверка в официалната фейсбук група на населеното място показва, че Найденов активно се включва в дискусиите за разрешаване на проблемите и дори е бил един от инициаторите на протеста срещу липсата на вода, провел се на една от селските улици миналата седмица.

Докато жена му е заета да участва в метежите в центъра на София, неговите драми не се простират по-далеч от това дали ще има ток и вода в дома си. Впечатление прави, че бившият министър на отбраната се разграничава от любимата си и до момента избягва да ѝ оказва подкрепа с публикации в социалните мрежи – нещо, което досега винаги е правел, включително и по време на завършилата ѝ с крах кампания за кметския стол на столицата.

Запознати със семейните ядове на Мая и Ангел разкриват, че отдалечаването им не се дължало единствено на факта, че Мая била постоянно в София и не искала да губи време, пътувайки всеки ден по два пъти до Рударци, за да изпълнява дълга си на съпруга и домакиня.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране