08.11.2020 | 0:00
Мегз: Карбовски ме караше да духам, за да съм в ефир!
Скандалната "моделиерка" избухна с обвинения срещу журналиста, бил гнил отвътре, взимал пари от Румен Радев

Скандалната моделиерка Миглена Каканашева – Мегз, забърка гнусна онлайн разпра след поредния епизод на предаването „Втори план“ на Мартин Карбовски. В днешния епизод той бе поканил плейметката Нора Недкова да му гостува, за да я запознае с комунизма „отвътре“. А малко след това Мегз избухна с признание, че той я бил изнудвал за секс с нея, като на рекет били подложени и Николета Лозанова, и Михаела Тодорова, и Недкова.

„Карбовски ме изнудваше за секс, за да продължи да излъчва предаванията си с мен. Твърди, че @nikoleta_lozanova @nora_nedkova @mihaelatodorova и всички останали плеймейтки, които са му гостували са му се от плащали с духане, за да са в ефир. Поради тази причина вече няма да видите мои предавания при него, защото аз не духам за слава. Ще кажа и още – човек, който всяка седмица говори от национален ефир да морал – е гнил отвътре, вечно пиян и дрогиран.

Също по темата за морала – лично съм присъствала на телефонни разговори, в които един от най-големите критици на правителството се уговаря за срещи с президента. А после се хвали пиян – колко пари му взима и как той създава и руши имиджи в тази държава.

Винаги съм била до болка честна – дори когато това ми е коствало всеки да се изправи срещу мен. Този път си мислех да си мълча, но дочух, че се случва и с други, затова разказвам. Повече предавания с Карбовски няма да имам“, твърди Каканашева.

Малко след скандалното излияние на Мегз, Карбовски обяви името на новия си сайт, в който ще събира пари от съмишленици за дарения за разследванията си.

1 коментар

  1. Кралич каза:

    Тая Мег -за друго и не става!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране