02.04.2020 | 13:18
Милен Цветков се завърна в ефира с ново предаване
То се нарича "AЛTERNATIVATA" и се излъчва по TV1

След близо две години отсъствие журналистът Милен Цветков се завръща на телевизионния екран. Той вече е водещ на предаване по не особено популярната TV1.

Любопитното е, че в петък Цветков гостува в „ЕвроДикоФ“ по „Евроком“. Тогава Сашо Диков го попита какво работи, а той каза: „В момента съм безработен“,

Стажанта го обвини, че се „бъзика“. Милен Цветков обаче потвърди: „Абсолютно безработен съм“. На въпроса на Диков – „от какво живееш бе, човече“, Цветков не пожела да отговори.

Само ден по-късно обаче той се е появил като водещ на новото предаване „AЛTERNATIVATA”, както се вижда от анонс на сайта на TV1.

„Нулевото издание“, както го определя Цветков, може да бъде намерено в YouTube.

Тв водещият обявява, че в предаването ще бъдат представяни алтернативни гледни точки, анализи, коментари и мнения.

Първият епизод е посветен, разбира се, на коронавируса COVID-19.

Припомняме, че последно Милен Цветков водеше токшоу по Nova, но то бе спряно през лятото на 2018 г. – още при предишните собственици на телевизията.

Тогава, няколко седмици по-рано от ефира бе свален епизод на предаването, посветен на гнева на премиера Бойко Борисов заради фалшива новина, че има остров в Гърция. Позицията на Nova беше, че епизодът „не отговаря на стандартите на телевизията за обективност, истинност и баланс на гледните точки във всички предавания“.

Малко след това „Часът на Милен Цветков“ падна изцяло от ефира.

През 2019 г. популярният тв водещ имаше предаване, което обаче се излъчваше само в интернет. То се наричаше „Избери страна в битката за България“ и бе свързано с предизборната кампания на коалицията „Демократична България“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране