18.08.2020 | 23:43
Модерни времена: Сурогатна майка роди бебе на шефа на „Фантастико” от гаджето му мъж
Владимир Николов и неговата половинка - фотографът Костадин Кръстев – Коко станаха родители за първи път

Шефът на веригата „Фантастико” Владимир Николов и неговата половинка – фотографът Костадин Кръстев – Коко станаха родители за първи път. Двамата се радват на бебе, което е износено от сурогатна майка в Украйна, твърди Lupa.bg.

Николов от години е известен, че си пада по собствения пол. Бизнесменът наследи хранителната империя супермаркети от баща си Валери Николов. Младият мъж от няколко години има връзка с топ фотографа Костадин Кръстев – Коко, който е сред най-талантливите в бранша и е известен като любимец на Лили Иванова.

Коко е на 35 години, носител е на приза Златна игла 2013 в категория Моден фотограф.  Снимал е голяма част от българския елит – музиканти и певци, актьори, политици, спортисти, правил е и фотосесии за корици за почти всички списания в България. Лили Иванова също неведнъж е заставала пред обектива му.

Според източниците ни, Владимир Николов е дал семенна течност, с която е заченала украинката, която е получила солидни пари за износването и раждането на бебето.

Собственикът на „Фантастико” Валери Николов, който е баща на Владимир, вече е приел зетя Коко, който дори снима част от професионалните фотосесии на шефа на хранителната верига.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране