29.01.2019 | 14:09
Мутри се опитаха да нахлуят в МВР болница и да освободят Стайко Стойков
Мъжете са били веднага спрени от полицаи и съдебни охранители, които не са ги допуснали до стаята на сина на Миню Стайков

7-8 мъже с телосложение на охранители, предвождани от адвокат, са искали да нахлуят в стаята на задържания за 72 ч Стайко Стайков в МВР болница и да го приберат вкъщи, тъй като бил в тежко състояние, съобщи „24 часа“, като се позовава на информация от лечебното заведение.

Мъжете са били веднага спрени от полицаи и съдебни охранители, които не са ги допуснали до стаята на сина на Миню Стайков. Гардовете дори поискали те да поемат охраната на Стайков-младши от държавните органи. До напрежение не се е стигнало и след известно време охранителите и адвоката си тръгнали от болницата.

От пресцентъра на МВР заявиха за Канал 3, че такъв сигнал в полицията не бил получаван. В болницата се влиза със специален достъп, а в момента свижданията са преустановени заради грипната епидемия.

По неофициална информация обаче директорът на МВР болница проф. Илия Баташки вече е дал обяснение пред служители на вътрешното ведомство за случилото се.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране