15.02.2015 | 0:03
Най-кратките бракове в света
Морални издънки или физическа разправа разбиват най-често семействата
Марио Лопес

Една поговорка казва, че човек и добре да живее, все някога се жени. Има обаче брачни съюзи, които приключват доста по-бързо от очакванията на булката и младоженеца. Електронното издание oddee.com e издирило няколко случки на най-скоропостижно прекратени бракове.

Да се разведеш на секундата

През 2012 г. младоженец от Дубай подал искане за развод буквално секунди след като с булката му станали семейство. Абдул Салам Дарееб, заместник-съдия в гражданския съд в Дубай, разказал пред репортери следното: “Младоженецът каза, че таткото на булката настоял, след като се оженят, тя да продължи да работи, а не да си седи вкъщи. Той приел това условие, защото бил прекалено стреснат, за да каже „не”. А всъщност искал не работеща жена, а кротка домакиня”.

Изневяра по време на ергенско парти

Бракът на американския тв водещ и актьор Марио Лопес се разпаднал едва три седмици след края на бляскавата церемония през 2004 г. Кое го прецакало? Просто той гостувал в шоуто на Хауърд Стърн и си признал, че изневерил на жена си: „Ами това беше на ергенското ми парти през пролетта. Нещата бяха такива, че беше невъзможно да остана равнодушен към полуголите жени около мен.” Чувайки признанията на Марио, жена му Али Ландри задействала бракоразводния процес.

Когато младоженец нападне жена си

Годината е 2012-а. Тими Драйвър и Ник Пиърс се развеждат само четири дни след сватбата. Мъжът обвинил булката си, че флиртувала с кума през цялата сватба. След церемонията двойката отишла на двудневен романтичен уикенд край морето. Като се върнали, пийнали по чашка с кума и неговото гадже. По някое време младоженецът спретнал сцена на ревност. Той сграбчил булката си за гушата и почнал да я души пред свидетели. Накрая є завъртял две три крошета в лицето и є счупил носа.

Бритни Спиърс – булка само за 55 часа

За Джейсън Аликзандър, приятел от детинство на поп принцесата Бритни Спиърс, неговият първи брак започнал и свършил по време на новогодишна ваканция в Лас Вегас през 2004 г. Спиърс навила Аликзандър до отидат до Син Сити с нейния частен самолет. Той си мислел, че просто ще поразпуснат. Тя обаче настояла и да се оженят. Когато Лин, майката на Бритни, и мениджърите є научили новината, всички буквално полудели. 55 часа по-късно се появила и информации за анулиране на брака. В прессъобщението се обяснявало, че Бритни била неадекватна, докато се омъжвала. И самата тя настояла за анулиране на съюза.

Изоставена още в първата брачна нощ

Младоженец от Саудитска Арабия не изчакал да консумира брака си с красива брюнетка в първата им нощ заедно и подал искане да се разведе, твърди пред медии мюсюлманският съдия шейх Гази бин Абдул Азиз ал Шамари. Анонимният младоженец открил серия снимки на булката си, на които тя била в „доста интимни обстоятелства”. Кадрите му били изпратени в деня на сватбата от бившия приятел на благоверната му. Екслюбимият качил всичките снимки на флашка и ги оставил в стаята на младото семейство заедно с огромен букет рози. Към букета имало и бележка за младоженеца да погледне носителя. Религиозният съдия казал, че ден след появата на флашката младоженецът отишъл да го види и бил силно афектиран.

Смърт минути след фаталното „Да”

За следващата двойка се знае доста малко. И то само на базата на журналистически материал от 1967 година във вестник The Day от американския щат Кънектикът. Гражданинът на Манила Рамон Куси (65) издъхнал минути след като казал „Да” на булката си Есперанца Манапат. Жената видяла, че мъжът є умира. Извикала и изпаднала в несвяст. За клетия младоженец това бил втори брак, а за злощастната булка първи опит.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране