26.09.2019 | 18:09
Най-после официално изявление за състоянието на Шумахер
Сабине Кем, личен импресарио и дългогодишна семейна приятелка на фамилията, излезе с коментар по темата след водопадите от публикации

Най-после светът чу и нещо официално около Михаел Шумахер, след като от две седмици публикации дават противоречиви информации за радикални промени в състоянието му.

Легендата се възстановява вече близо 6 години от мозъчни травми, които лекарите в началото смятаха за необратими. Те бяха получени при инцидент на ски в Алпите на 29 декември 2013 г.

Седемкратният шампион на Формула 1 е една от големите тайни на новото време, която не могат да пробият дори социални мрежи, свръхмощни и бързо разпространяеми информационни средства и т.н.

Сабине Кем, личен импресарио и дългогодишна семейна приятелка на фамилия Шумахер, излезе с изявление по темата след водопадите от публикации в последните дни.

„Здравето на Михаел не е публична тема – каза Сабине в радиовключване в Швейцария. – Няма да коментирам състоянието му в детайли. Искаме да запазим всичко около него възможно в най-тесен кръг и ви уверявам, че решението е взето в унисон с това, което той би искал. Бих посъветвала феновете да не вярват на нищо, което се пише в медиите, защото никоя от тях няма необходимата информация за това.

Благодарим ви и от негово име за търпението и разбирането.“

В предаването Кем разкри още, че Шуми е изключително чувствителна личност, той не е обичал изобщо да бъде в заглавията и е избягвал публични изяви и преди инцидента.

Мениджърката призова и да не се вярва на никакви снимки, които „изтичат“ в социални мрежи и жълти издания по света. Без да го каже в прав текст, Кем намекна, че фотоси на Михаел от възстановяването му не са излизали от имението в Гланд, където е той от близо 6 години.

Феновете продължават да търсят малки знаци за подобрение или промяна на състоянието на Шуми. Огромна вълна от коментари и реакции в социалните мрежи предизвика например публикация във Фейсбук страницата на Михаел (не е личен профил) по случай годишнината от първата му победа във Формула 1 (на 8 септември).

Но всичко това е незначително при думите на Кем, която ясно подчертава, че за състоянието на Шуми знаят само тези, които трябва да знаят.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране