28.12.2020 | 17:42
Намериха заместник на Цитиридис
На негово място ще върви третият сезон на американската медицинска драма "Добрият доктор"

Николаос Цитиридис наистина няма да се завърне в родния ефир през януари. Шоуто му вече не фигурира в програмата на bTV, а на негово място ще върви третият сезон на американската медицинска драма „Добрият доктор“. Продукцията замени гърка и по-рано тази година, когато той и екипът му излязоха в принудителна почивка заради пандемията.

От телевизията твърдят, че Цитиридис излиза в отпуск и ще се завърне на екрана през февруари за началото на пролетния сезон. Според слуховете обаче Нико може и да не се появи повече в вфир, тъй като новите шефове на bTV не били доволни от представянето му. Както вече видяхме, Петер Келнер и Мартин Швехлак не се колебаят да правят сериозни промени в телевизията, след като уволниха Венелин Петков и дадоха стола му на Антон Хекимян.

Ако „Шоуто на Цитиридис“ се завърне, има и съмнения дали ще бъде в традиционния си формат, изпълнен с игри и закачки, подходящи по-скоро за тийнейджъри и фенове на стендъп изпълнения.

Припомняме, че подобна съдба сполетя и „Господарите на ефира“. Обичаната продукция също излезе във „ваканция“ за един месец, но никога не се завърна в ефира.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране