05.01.2020 | 1:03
Нанков успя да се сгоди между две ходения в Перник
Той продължава да крие от журналистите името на избраницата си, откъде е и каквито и да било подробности за нея

Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков е успял да се сгоди в петък, 3 януари. За събитието съобщи самият той във фейсбук профила си в късния следобед само с една дума: Engaged! (от англ. – “Сгоден”). Нанков продължава да крие от журналистите името на избраницата си, откъде е и каквито и да било подробности за нея. Фейсбук профилът му е пълен само със служебни снимки.

Любопитно е и кога точно са си разменили годежни пръстени, след като от 11 до 12,30 ч в петък той участва в пресконференция в МРРБ за водната криза, а почти веднага след това замина за Перник за заседание на кризисния щаб, в който участва. Той бе в Перник и в събота, за да надзирава заедно с икономическия министър Емил Караниколов аварийните ремонти по водопроводната мрежа.

И през двата дни Нанков бе разпитван упорито от журналисти какво става с предстоящата сватба, за която се разбра случайно от реплика на премиера Бойко Борисов преди Нова година. Най-вероятно сватбата ще е през май.

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране