01.03.2015 | 20:41
Недялков призна – изтеглил е милиони малко преди да затворят КТБ
Това са сметки и вторачване в чужд джоб, сопна се той на Сашо Диков

Истина е, успях да спася част от парите си. Разбира се, че останаха още пари. Това призна пред Сашо Диков собственикът на жълтия сайт Пик  Недялко Недялков, запитан как е изтеглил 4 млн. и нещо от КТБ два дена преди банката да бъде затворена.

„Това са сметки и вторачване в чужд джоб”, коментира Недялков.  „Ако бях уведомен предварително, щях да спася всичките си пари. Никой не ме предупреди, само моето логично мислене доведе до там, че си изтеглих част от парите”, допълни издателят.

Сашо Диков обаче изчете справка за финансовото състояние на Недялко Недялков към момента на затварянето на банката, а Недялко Недялков бе категоричен, че: “Парите съм си ги спечелил аз, с честен труд от продажбата на акции!”

Недялков разкри, че е бил обект на две физически ревизии, които са показали, че не само няма нарушения, но след това данъчните са му връщали пари. И уточни, че се издържа от издателска дейност, продажба на вестници и реклама.

“Нормално е всички публични личности да бъдат проверявани. Защо хора, които превърнаха подаването на сигнали в бизнес, се страхуват да бъдат проверявани?”, попита Недялков. И продължи: “Защо американското посолство и френският посланик защитават “Протестна мрежа”. Ако българският посланик в Париж си позволи подобно нещо, то той ще бъде отзован на мига”. “Аз не обвинявам, а моля за проверка на финансирането на “Протестна мрежа”. Както каза Сотир Цацаров – тези момчета и момичета се занимават с писане на сигнали през последната година – две. Защо да не бъдат проверени?”, каза още той.

Журналистът разкритикува действията на Радан Кънев относно гласуването му за външния дълг. Недялков акцентира, че Кънев е публикувал във фейсбук военно комюнике против Русия и е написал директно, че Путин е убил Борис Немцов. “Това нормално ли е?”, запита Недялков.

“Нямаме нищо освен, че имаме коректни отношения”, отговори Недялков на въпрос на Диков – какви са отношенията му с Делян Пеевски.

Недялков защити тезата си, че Миролюба Бенатова е сгрешила жестоко като е попитала Бойко Борисов за Делян Пеевски по време на траурното шествие в Париж по повод кръвопролитието в редакцията на “Шарли Ебдо”. “Във ВМА и “Пирогов” умират хора, а лекари се маскарят един друг. Защо не се занимавате с тази тема, а с вътрешноведомствени спорове?”, попита Недялков.

“Факт е, че Бойко Борисов и ГЕРБ са последния щит срещу надигащия се неофашизъм в България”, посочи издателят. Според него е грешка, че Борисов не управлява сам и не е съставил правителство на ГЕРБ.

“Имаме премиер, който се държи като президент и президент, който е дебаркирал от своите функции. Борисов е полезен на България”, подчерта Недялков.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране