05.12.2019 | 22:42
Нов скандал на концерта на „Пайнер” с Ивана и Мария
След като официалната телевизия на компанията „Планета” съобщи, че той ще бъде открит от примата Мария, нейната колежка Ивана хвърли бомба

Нов скандал се заформи около концерта на телевизия „Планета”, пише Hotnews.bg. След като официалната телевизия на компанията „Планета” съобщи, че той ще бъде открит от примата Мария, нейната колежка Ивана хвърли бомба.

В профила си в инстаграм тя обяви, че нейният кръщелник Ванката ще открие концерта. Очевидно не става дума за шега, защото съобщението е напълно сериозно, в телеграфен стил и без усмихнати емотикончета.

Иначе съобщението за Мария гласи, че на нея бе поверена отговорната задача да открие концерта и да вдигне градуса на настроението още в първите минути на празника. Няма съмнение, че Мария ще се справи перфектно с предизвикателството, защото е известна със своя купонджийски дух и перфекционизъм. Певицата умее да се превъплъщава в различни образи, а сценичните й изяви неведнъж са впечатлявали феновете на поп-фолка. Дали все още не е ясно кой ще стъпи първи на сцената на зала „Колодрума”, дали Ивана просто не рекламира младото дарование или пък и Мария няма да пропусне събитието , предстои да разберем утре.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране