14.11.2020 | 15:35
Новата Мис България: Имам единствено филър в устните
Тази негативна вълна я има към всяка една красива жена, заяви Венцислава Тафкова

„Короната на главата тежи, но съм много щастлива и развълнувана. Това са само хубави емоции.За мен това беше една цел и се радвам, че я постигнах“, сподели пред БТВ новата Мис България Венцислава Тафкова.

„Коментарите стигат до мен. Мои познати и приятели ми пращам разни статии. Казвам, че не искам да чета. Тази негативна вълна я има към всяка една красива жена. Проблемът е, че аз съм популярна и в момента това е насочено към мен“, допълва тя.

„Писаха ми много хора, които са горди, че представям България“, казва Венцислава Тафкова. „Много хубави неща прочетох – че съм истинска, че съм естествено красива. Защото всички твърдят, че имам интервенции, а аз нямам такива“, допълва тя.

„Имам единствено филър в устните – и то много малко. Това е единственото нещо, което съм си правила. Други корекции не смятам да си правя. Първо, защото не ми отива на възрастта. И второ, защото не смятам, че имам такава нужда“, отсича Мис България 2020.

„Семейството ми се занимава в туризъм – искам да се развивам и в тази посока. Искам да се развивам и с мода“, казва Венцислава.

„Жени не ме поздравиха за короната, мъжете се изказаха много ласкаво“, казва новата Мис България.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране