19.01.2020 | 13:29
Новата шефка на „Напоителни системи“ е бивша фолк певица (видео)
Снежина Динева казва, че вече не пее, а практикува право

Бивша фолк певица начело на „Напоителни системи“. Как Снежина Динева пое управлението на държавното дружество, което през годините е разтърсвано от серия от скандали?

Това е Снежина Динева на 16 години. С два издадени албума и трети незавършен. Години по-късно казва, че не се срамува от миналото си.

Снежина Динева казва, че вече не пее, а практикува право. От два дни е изпълнителен директор на стратегическото предприятие „Напоителни системи“, което отговаря за всички държавни водоеми, а от края на 2014 до средата на 2016 година е била директор на правната дирекция на дружеството. Период, който прокуратурата сега разследва за злоупотреби за над 800 000 лева. за сключване на договори за счетоводни и юридически услуги, без обществена поръчка.

Снежина Динева обаче казва, че по нейно време такива хонорари на външни юристи не знае да е имало. И обяснява, че не тя подписва тези договори. Обвиненията са от бившият вече борд на директорите на „Напоителни системи”. Динева обаче дава контра примери именно за тях.

И също – твърди, че държавното дружество е плащало на предишната изпълнителна директорка в продължение на три месец за хотел по 80 лева на вечер.

А към пеенето и чалгата – засега не мисли да се връща.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране