07.07.2024 | 18:50
Пеевски се обясни в любов на Доган
"Феноменът" обяви война на дерибеите в ДПС

Вместо очакваното отворено писмо на Ахмед Доган, с което да се изсветли ситуацията в ДПС, се появи открито писмо на съпредседателя Делян Пеевски. В него той казва: “Да съм ясен – противопоставяне Доган-Пеевски няма и не може да има! Конфликт Доган-Пеевски няма и не може да има! Тема Доган-Пеевски няма и не може да има!”

Пеевски допълва: “Доган е лидерът, до когото неизменно съм бил в най-трудните моменти, независимо от всичко! Когато са го предавали, когато е било трудно, когато всички са се изпокривали, аз пак съм бил до него. И другото – той винаги е бил до мен”

“Ще се обърна с цялото си уважение към г-н Доган, за да кажа само едно “винаги съм бил до теб, винаги си можел да разчиташ на мен и това не се е променило”, казва Делян Пеевски в директно обръщение към Доган. Пеевски подчертава, че не оспорва лидерството на Сокола.

В същото време обаче Пеевски пише: “Но трябва да сме честни с хората и да признаем – тема има и конфликт има. И темата е Пеевски-дерибеите. Дерибеите, които забогатяха на гърба на Доган. Които тормозеха хората с “това за нагоре, това за мен, мене ме праща” и т.н. И хората ни и самите дерибеи много добре знаят за какво говоря!”

Правилно е да се пише деребей, мн.ч. деребеи, но Пеевски последователно бърка правописа на думата.

“Правя и ще направя всичко, за да приключа темата с тях и да престанат да тормозят нашите хора”, отсича Пеевски, с което не дава знак, че конфликтите му с ДПС приключва. Пеевски съобщава, че неговото “Ново начало” плаши “дерибеите”.

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране