22.03.2020 | 22:32
Пласидо Доминго също е заразен с COVID-19
79-годишният испанец сам съобщи новината във "Фейсбук"

Световноизвестният тенор Пласидо Доминго е сред заразените с COVID-19. 79-годишният испанец сам съобщи новината във „Фейсбук“.

„Чувствам се задължен да ви съобщя, че дадох положителен тест за COVID-19. Моето семейство и аз сме се самоизолирали. В момента всички сме в добро здраве, но аз почувствах симптоми на треска и кашлица, затова реших да се тествам, и резултатът се оказа положителен – написа Доминго. – Моля всички да бъдат изключително внимателни, спазвайте основните указания, като често миете ръцете си, стоите на поне два метра разстояние от друг човек, и правите всичко възможно, за да спрете разпространението на вируса. Преди всичко най-важно е да останете у дома, ако можете! Заедно можем да се преборим с този вирус и да спрем настоящата световна криза. Надеждата ни е съвсем скоро да се върнем към нормалното си ежедневие. Моля, следвайте указанията и разпоредбите на местната власт, за да останете в безопасност и да защитите не само себе си, но и цялата ни общност“.

Оперната звезда е най-новият член на музикалната общност, заразен с коронавирус. По-рано днес Дейвид Брайън, кийбордистът на „Бон Джоуви” даде положителен тест за COVId-19, съобщи Си Ен Ен. В групата на заразените са също певицата Шарлот Лорънс, продуцентът Андрю Уат и госпел певицата Санди Пати.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране