07.11.2020 | 12:10
Пловдивчанка е новата Мис България
Победителката Венцислава Тафкова е на 21 години и е висока 175 см.

Най-красивите жени са от Пловдив! Официално! Тази петък вечер ще остане незабравима за Венцислава Тафкова. 21-годишната пловдивчанка се окичи с короната на „Мис България“ 2020.

Тъмнокосата красавица, която на конкурса представяше Асеновград, се оказа безапелационната фаворитка на журито и ще представи страната ни на световния финал „Мис Планет“ през 2021 година.

Церемонията се проведе вчера в София, като за титлата се състезаваха 15 хубавици от цялата страна.

Победителката Венцислава е на 21 години и е висока 175 см. Тя учи задочно туризъм в НБУ, танцувала е професионално модерен балет, но голямата й страст е модата, с която се занимава повече от 10 години. Зад гърба си Тафкова има няколко спечелени конкурса за красота, много ревюта и рекламни договори с модни брандове.

Две госпожици станаха подгласнички на Мис България 2020 – 18-годишната Михаела Дамянова и 20-годишната пловдивчанка Симона Хорозова. За трета подгласничка бе избрана Цветелина Маркова от Варна, а четвърта стана Джулия Бутакова от Пазарджик.

„Мис България“ 2020 започна с тематичен за годината COVID-19 тур, в който кандидатките дефилираха в красиви рокли и подхождащи им маски на лица. Вторият тур бе по бански костюми, а третият – с официални рокли.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране