30.09.2020 | 14:54
Пловдивска клиника преобрази Ангелкова
Гърбицата на дългия й нос е премахната, а обонятелният й орган значително е скъсен

Бившият министър на туризма Николина Ангелкова се появи неузнаваема на публично събитие миналата седмица. 40-годишната дама изненада и враговете, и привържениците си с драстична промяна в лицето. Ангелкова се е подложила на най-болезнената интервенция от всички пластични операции – ринопластика. Гърбицата на дългия й нос е премахната, а обонятелният й орган значително е скъсен.

Операцията била извършена в пловдивска клиника и е продължила около час, научи „Уикенд“. За интервенцията дамата от Крумовград е платила 6500 лв., но мъките, които изтърпяла и парите, които дала, си заслужавали. Ангелкова пристигнала в клиниката в деня на планираната операция в 8,30 сутринта. Преди да й бъде поставена пълна упойка, бившата министърка била подложена на кръвни изследвания и консултация с кардиолог и анестезиолог. За да се премахне гърбицата на носа, хрущялът му бил счупен. След това пластиката продължила около час.

В продължение на 10 дни Ангелкова носела специална шина, наречена лонгета. Заради отока на лигавиците цялото й лице изглеждало подпухнало, а мнозина заподозряха депутатката, че е увеличила и устните си. След като преминала през ада на изключително болезненото трошене на носа, Николина си самоподарила обеци обеци „Картие“ за 4 450 евро чифта. Диамантеното украшение се продава за огромната сума под името „Любовни обеци“, така че е възможно да е подарък от съпруга й Христо, нищо, че според злите езици напоследък той често се срещал с пиарката на турска строителна компания.

Още от дете Николина имала тежък комплекс от външния си вид. Тя често ставала обект на подигравки и мечтаела някой ден да промени обонятелния си орган. След това дълги години Ангелкова събирала смелост заради болезнената процедура. Престарашила се едва, когато колажи с нейни снимки като Баба Яга, яхнала метла, започнаха да циркулират в публичното пространство. Дълги години суетната Николина страдала и заради кривите си и пожълтели зъби. Тази пролет тя коригира усмивката си с порцеланови фасети, а равните и бели зъби омекотиха чертите на лицето й. До нелицеприятното състояние на зъбите си Ангелкова се докарала не от немарливост, а заради страх от зъболекарската машинка.

Освен носа и зъбите, Ангелкова е коригирала прическата и веждите си. След консултация със специалисти получила най-правилните модни съвети. Следвайки мненията им, Николина решила да си пусне по-дълга коса и изсветлила косата си с няколко тона. Освен това спряла сама да скубе веждите си и най-накрая започнала да ходи на козметик, а резултатът бил впечатляващ.

Още докато бе министър на туризма суетната Ангелкова привличаше вниманието на курортистите не толкова с честите си инспекции по плажовете, колкото с шикозните си тоалети, които разхождаше по Черноморското крайбрежие. Роклите й струнаха по няколко хиляди лева. В гардероба си Николина имала над 250 пролетни, летни и зимни рокли, 30 костюма, 40 палта, над 200 чифта обувки и поне 50 чанти. Общата сума на тези глезотии възлизала на не по-малко от 500 000 евро, изчислиха модни експерти.

Сред любимите й марки са „Валентино“, „Макс Мара“, „Дискуеър“ и „Патриция Пепе“, а с артикулите се сдобивала при честите си визити във Франция, Испания и Италия. В две поредни години, през 2017 и 2018 г. Ангелкова се появяваше на церемонията по раздаването на наградите „Оскар“. Пътуването й престоят й бил на собствени разноски. На червения килим тя позираше холивудски знаменитости.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране