03.12.2020 | 14:20
Политологът Стойчо „стреля“ по Цветеслава Гълъбова: „Тишината в спалнята ражда безумия!“
Психиатърката определи поведението му като "просташко"

Скандалният политолог Стойчо Стойчев пак захапа психиатърката Цветеслава Гълъбова, като този път иронията му като нищо ще предизвика торнадо от непредвидими реакции от страна на опонентката му.

След като от месеци кръстосват шпаги в социалните мрежи и си нанасят взаимно удари под кръста, този път преподавателя в СУ нагази в дълбоки води.

Стойчев се ядоса от поредната обида, нанесена му от Гълъбова, която нарече поведението му просташко и социопатно в тв ефира. Вбесен, доцентът постна изказването й във фейсбук, като добави добилия огромна популярност цитат на Румен Петков към лидерката на „Движение 21“ Татяна Дончева „Тишината в спалнята ражда безумия“, като не пропусна да добави автора.

Пред Евроком, д-р Гълъбова подхвана сагата на конфликта със Стойчев, като заяви, че е възмутена, че ректоратът на СУ не се е намесил с позиция за издънката на Стойчев, който в разгара на протестите през август, посред нощ  блокира входа на държавната психиатрия и поиска оставката й.

В последните дни пък тръгна слух, че Гълъбова може да заведе дело срещу доцента заради обидни квалификации по неин адрес. Психиатърката се вбеси от проявата му и надписите „Буля Цвецка вън!“, които доцентът постна на стената си в социалните мрежи.

Стойчев пък бе категоричен, че психиатърката е твърде остра в критиките си към него в социалните мрежи и той с нищо не я е обидил. Гълъбова обаче написа писмо до ръководството на СУ, за да поиска наказание за неуместното поведение на Стойчев, но сега обясни, че университетът така и не е заел позиция.

В същото време, Гълъбова разкри, че студентите на политолога се страхували и били шокирани от неговото поведение в залите по време на лекции и дори й изпращали материали.

След наново кръстосаните шпаги и цитата на Румен Петков, следящите конфликта са сигурни, че психиатърката може да предприеме и по-крути мерки към доцента.

1 коментар

  1. Костов каза:

    Стойчев е психо.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране