20.03.2019 | 0:01
Поредно убийство – мъж закла жена си насред улицата в Ботевград
42-годишният мъж се издирва от полицията

Пореден тежък криминален инцидент в страната. Жена на 37 години бе убита от съпруга си насред улицата в Ботевград. Той е 42-годишен – от Ботевград, и в момента се издирва, съобщават от пресцентъра на МВР.

Към 17:30 часа на тел. 112 е получен сигнал за жена с прободна рана на улица в кв. „Васил Левски“ в Ботевград. На място незабавно са изпратени екипи на полицията и „Спешна помощ“. Установена е самоличността и е констатирана смъртта на 37-годишната жена.По първоначални данни, 42-годишен мъж от града е нанесъл смъртоносни удари на съпругата си при битов скандал, съобщават от МВР.

Предприети са полицейски действия за издирване на заподозряния, както и процесуално-следствени действия на мястото на извършеното престъпление.

Градът на практика е блокиран.По информация на Канал 3 мястото, където е извършено убийството, е пред дома на двамата съпрузи. Сигнал до 112 подала самата жертва преди да издъхне от раните си.

По непотвърдена информация свидетел на престъплението е станало едно от двете деца на двамата съпрузи.

Това е четвърто убийство, за което от МВР съобщават само в последните няколко дни. Днес стана ясно, че вчера е открито прободено тяло в парк в Стара Загора. Също вчера бе психичноболен уби баща си в Петрич, а през уикенда е намерена пребита до смърт жена в Харманли.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране