27.12.2019 | 12:31
Прокурори и министри припяват ”Опа, опа, няма вода!” (видео)
Клипът е гледан за няколко часа от близо 2 000 души
Окарикатурени министри и прокурори припяват ”Опа, опа, няма вода!” във видеомонтаж, разпространяван във Фейсбук от групата ”Карикатурите”.
Авторите са избрали за герои във видеото към музикалната творба част от хората, които упорито твърдят, че нямат никаква вина за водната криза в Перник.

В шаржа са включени министърът на вътрешните работи Младен Маринов, министърът на правосъдието Даниел Кирилов, на околната среда и водите Нено Димов и колежката им от МРРБ Петя Аврамова. Компdнията е допълнена от бившия вече главен прокурор и настоящ шеф на КПКОНПИ Сотир Цацаров и наследникът му Иван Гешев. Централно място заема премиерът Бойко Борисов във футболен екип. Освен министър-председателят всички други са облечени в бели осмирителни ризи.

Авторът на текстът на песента и музикалния монтаж за сега не е известен. Клипът е гледан за няколко часа от близо 2 хиляди души.

1 коментар

  1. Анонимен каза:

    Шуробаджанашината и корупцията докарва до нямане на вода. С подкуп назанчени на работа, неспособни но много мързеливи и крадливи служители-резултат парите за ремонти и тръби изчезнали но и водата изчезнала.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране