14.12.2019 | 0:39
Путин ходи до тоалетната с шестима гардове (видео)
Охранителите зорко го пазят, докато се облекчава в Елисейския дворец

Шестима бодигардове охранявали Владимир Путин, когато отишъл до тоалетната в Елисейския дворец, съобщи в. “Дейли мейл”. Засилените мерки за сигурност станали по време на срещата на нормандската четворка в Париж. Там руският президент се опита да реши кризата в Украйна заедно с президента Володимир Зеленски, френския лидер Еманюел Макрон и германския канцлер Ангела Меркел. Макрон бе домакин на срещата.

На видео се вижда как Путин излиза от тоалетната в двореца, а 5-има охранители са обградили мястото, докато още един веднага се намърдва зад руския лидер.

След това президентът се връща в залата за преговори, съпровождан от едър телохранител. “Такова поведение е недопустимо. Това е открита провокация и заплаха по време на такава среща”, заяви бивш шеф на германските служби по повод драконовските мерки за сигурност на Владимир Путин.

Въпросното видео предизвика саркастични коментари от страна на противници на Владимир Владимирович, които написаха: „Шестима бъдещи губернатори!“

„Представете си колко излиза на народа задника на Путин!“, надсмяха се други. „Честито облекчаване!“, шегуват се трети.

2 коментара

  1. Иван каза:

    И още нещо. Методите на охранителите зависят повече от самите тях отколкото от охраняваното лице. Охраняваното лице почти не може да влияе на тях.

  2. Иван каза:

    Краварите не падат по долу, га идваше у нас нашто президент нареди да се свалят щиковете от пушките на почетната рота щото онова се опасявало дали някой от почетната рота няма да се спущи и да го ръгне в дупенцето.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране