25.01.2021 | 17:37
Путин: Нямам Дворец
Президентът на Русия цитира Остап Бендер: Скучно, девочки!

Руският президент Владимир Путин отрече да притежава дворец, пише БГНЕС.

Миналата седмица в интернет бе разпространен клип озаглавен – „Дворецът на Путин: Историята на най-големия рушвет“. Филмът има рекордна гледаемост – над 86 милиона са го гледали за 5 дни.

В разговор с руски студенти Путин коментира филма на Фонда за борба с корупцията на Алексей Навални. „Нищо от показаното в този филм, не принадлежи на мен или на близките ми роднини. И никога не е принадлежало. Ни-ко-га!…В съвременния свят, когато става дума за обекти, струващи милиони, а може би и милиарди, винаги, някъде, по някакъв начин, за продължително време остава следа. Тази „информация“ се върти повече от 10 години, просто са решили да съберат всичко на едно място и да го пуснат в интернет, филми, някакви видео програми“, каза още Путин.

„Скучно, девочки!“, завърши Путин, използвайки реплика на популярния литературен герой на Илф и Петров Остап Бендер.
Коментарът на Путин идва близо седмица след разследването на Навални. От Кремъл обаче веднага казаха, че то не отговаря на истината.
Путин каза, че никога не се е занимавал с бизнес, защото не му е интересно. Той обаче сподели, че като се оттегли, би се захванал с винарството, но не като бизнес, а като благородно занимание.
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране