04.03.2021 | 18:00
Райчев въобще не вярва на „тази Кьовеши“
Дори не бих й повярвал, ако я питам колко е часа

Аз на тази Лаура Кьовеши й нямам никакво доверие. Дори не бих й повярвал, ако я питам колко е часа. То е очевидно, че нашите не са пратили подходящи хора, връзкарска история е било, за да може някакви хора по роднинска и приятелска линия да взимат едни големи евра, каза Андрей Райчев. Не й вярвам на Кьовеши, защото не вярвам, че с обвинения се постига прогрес, коментира на свой ред Харалан Александров.

Но тя в Румъния правеше само едно – да арестуваше политическите противници на Америка и не направи нито едно реално разследване, а направи само едно показно на арести антируски и антилеви. Това явление чисто локално, характерно за Балканите, беше обявено за голямата велика представителка на демокрацията. Не е вярно. Това е цирк, политически. Това прилича на нашата Георгиева, която я сложиха, за да прецака Ирина Бокова, каза още социологът пред Нова телевизия.

Затова на Кьовеши абсолютно не й вярвам, като казва, че седем от десетте български кандидати са лоши. Смятам я за …. айде, няма да казвам, че да не вземе да ме осъди, довърши Райчев.

Цялата превъзбуденост около прокуратурата, около главния прокурор е нездрава, допълни той. Същото се случваше с българските предложения за еврочиновници, за европроекти. Този тип конфликт на културите се случва сега, както и преди десет години, посочи Александров.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране