04.01.2015 | 15:07
Разстреляха брутално руски футболист
Хасан Магомедов е убит в автомобила си

Халфът на втория отбор на Анжи (Махачкала) Хасан Магомедов бе разстрелян в автомобила си и почина на път за болницата, съобщиха от клуба и изказаха съболезнованията си към близките на футболиста.

Тази нощ 20-годишният Хасан, след като играл мач с приятели, откарал някои от тях по домовете им и се отправил към къщата на родителите си. Около полунощ той им позвънил да каже, че скоро пристига.

След малко роднините на Магомедов чули изстрели от автомат. Отваряйки вратата, те видели обляния в кръв свой син в колата си.  Все още няма никакви предположения за мотивите за бруталното убийство. Всички негови познати твърдят, че Магомедов е бил много добро и възпитано момче.

На 17 януари той трябваше да навърши 21 години. “В момента се извършват редица оперативни действия, насочени към намирането на стрелеца и други подробности около престъплението”, съобщават от полицията в Дагестан.

“Нашите съболезнования към семейството на Хасан. Надяваме се, че правоохранителните органи ще открият убийците и те ще получат справедливо наказание.

Въпреки опитите за дестабилизиране на ситуацията, ние ще продължим да живеем и да работим с една цел – за мирен Дагестан. В памет на Хасан”, заяви генералният директор на “Анжи” Сергей Корабльов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране