22.05.2020 | 1:00
Реджеп е големият победител в Hells Kitchen
Големият победител грабна чек от 100 хил. лв. и договор за работа в ресторанта на шеф Ангелов

Реджеп Бадов е големият победител в сезон 3 на Hells Kitchen. Той победи Атанас Балкански, с когото влязоха в последната епична битка тази вечер. Наградата, която получава победителят в кулинарното шоу, е 100 хил. лв. и договор за работа в ресторанта на шеф Виктор Ангелов.

Спекулациите, че риалити форматът е с предизвестен финал, като Атанас Балкански ще се окичи с титлата, се оказаха неверни.

Финалистите разиграха вечерна резервация с авторски менюта.

Наско изпъкна със знанията си и винаги добрия вкус на ястията, а Реджи блесна с голямо самочувствие, което се оказа с покритие. Именно Италианското острие, както го наричат Реджи, грабна чека, тъй като направи по-малко грешки по време на резервацията.

Реджеп Бадев е на 30 години от гр. Сърница, от пет годишен живее в Италия, а зад гърба си има италианската кулинарна академия Грималди. Той влезе в Hell’s Kitchen България със стил и самочувствие. От самия старт на риалитито се обяви за най-добрия готвач в Кухнята на Ада и още от началото на сезона даде заявка да стигне до финала. Той успя да защити това твърдение и с реализираните си близо 20 индивидуални и отборни победи в състезанието. Реджи демонстрира невероятен хъс за победа, трудно преживяваше провалите, но показа, че високото му самочувствие не е без покритие, сътворявайки истински кулинарни шедьоври.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране