07.03.2015 | 19:16
Резил! Берое отнесе ЦСКА
Единственият гол в мача вкара Аласан НДиайе в 74-ата минута

Отборът на Берое победи сензационно като гост ЦСКА с 1:0 в мач от 21-ия кръг на футболното първенство. Двубоят се изигра на стадион „Българска армия“, а единствения гол в мача вкара Аласан НДиайе в 74-ата минута на двубоя.

Нападателят на Берое завърши бърза контраатака на тима си, като се възползва  от грешка в отбраната на „армейците“ на Марин Оршулич. Направилият дебют за ЦСКА Стефан Николич пропусна дузпа за „армейците“ в 84-ата минута.

През първата част по-активният тим бе този на ЦСКА, като добри положения пропуснаха Венцислав Василев в 11-ата минута и Тончи Кукоч в 22-ата минута на мача.

За Берое Жуниор Мапуку в 16-ата минута пропусна, а в самия край на първото полувреме Селим Керкар изскочи очи в очи с вратаря на ЦСКА Дивиш, но не успя да го преодолее. След почивката Неманя Милисавлевич в 59-ата минута пропусна за ЦСКА, след като стреля покрай вратата на Макенджиев.

В 64-ата минута Жуниор Мапуку имаше възможност да даде преднина на Берое, но вратарят Дивиш спаси. В 74-ата минута гостите стигнала до гол чрез НДиайе.

В 85-ата минута вратарят на Берое Благой Макенджиев повали Тони Силва от ЦСКА в наказателното поле на гостите. Реферът Таско Тасков отсъди дузпа за ЦСКА. Стефан Николич изпълни наказателния удар, но Макенджиев спаси, оставяйки преднината в резултата за Берое.

За ЦСКА това е втора поредна загуба в шампионата. Триумфът на „Берое“ е исторически. Старозагорци досега никога не бяха имали победа като гост на ЦСКА.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране