15.11.2020 | 0:42
Рич от „Дързост и красота“ полудя
Звездата от нескончаемата тв поредица, който бе уволнен преждевременно преди няколко години, даде ексклузивно интервю, от което стана ясно, че вярва в куп безумни конспиративни теории

Актьорът Рон Мос от култовия сериал „Дързост и красота“ бе набеден от феновете си за полудял, след като изригна с нелепи твърдения по отношение на коронавируса.

Звездата от нескончаемата тв поредица, който бе уволнен преждевременно преди няколко години, даде ексклузивно интервю, от което стана ясно, че вярва в куп безумни конспиративни теории.

Екранният Рич Форестър заяви, че знае кога ще дойде краят на пандемията от коронавирус. Той твърди, че „негови приятели от ЦРУ“ са му казали истината за Ковид-19. „Целта беше да няма президентски избори в САЩ. Всичко ще свърши на 3 ноември. Това, което чувате и четете по новините, са пълни глупости. Жалкото е, че много хора им вярват“, обяви Мос, а твърденията му взривиха целия свят и му спечелиха гнева на щатските власти.

Звездата сподели още, че е огорчен от решението на продуцентите да намерят друг актьор за емблематичната му роля на Рич. Когато решава да се оттегли след 25 години участие в продукцията, той поставя изрично условие това да не се случва. „Единственото нещо, което направих, беше да помоля продукцията да не избира друг актьор за моята роля, в която съм вложил душа и сърце. Както всички фенове на сериала вече знаят, тази молба не беше уважена“, казва Рон Мос. През последните 4 месеца актьорът и музикант се занимавал със снимките на филма „Изненадващо пътуване“.

В него се разказва за нюйоркски брокер на акции, който решава да купи къща в Пуля, Италия. Отива там да намери нов живот и открива, че къщата, която купува, не съществува, а след това се влюбва в невероятно красивата дъщеря на бизнесмен.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране