04.02.2020 | 20:30
СЕМ готви глоба за Цитиридис заради пенис от тигър
Десетки жалби последваха гостуването на психоготвачката Силвена Ру

Приемникът на Слави Трифонов в ефира на Би Ти Ви – Николаос Цитиридис, стартира вечерното си шоу на сносно ниво и се радва на приличен рейтинг в младата си кариера на малкия екран.

В последния ден на януари обаче Гърчина, както сам се нарича, сгази лука сериозно с поканата си към меко казано странната готвачка Силвена Роу, което изглежда ще му струва първа санкция от СЕМ.

На всичко отгоре Николаос и екипът му едва ли носят вина за скандалното участие на изрусената лелка, която очевидно е пратена по продуцентска линия да промотира друга продукция на Би Ти Ви – „Мастър шеф“. Вместо да изпише вежди обаче, Силвена извади очи с безобразията си в ефир.

Роу рекламира като съвършен афродизиак стрит пенис от тигър. И говори дълго за полезните последствия от консумирането на рог от носорог. Много хубаво, само дето търговията с тези продукти е забранена от десетина законови и подзаконови акта и се наказва с до 10 години затвор, тъй като именно поради „умници“ като Силвена, популацията на тези животни е достигнала критичния минимум.

В резултат на тези идиотски бръщолевения на Силвена в СЕМ тази седмица са получени над две дузини писма от природозащитни организации и граждански сдружения, които настояват за сериозни санкции срещу рекламата на избиване на защитени видове в национален ефир, пише Лупа.

Според наши източници „Шоуто на Николаос Цитиридис“ може да отнесе до 10 000 лева глоба на следващото заседание на медийния регулатор, още повече, че скандалът се разраства постоянно в социалните мрежи.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране