11.12.2020 | 0:27
Шоу! Биографката на Борисов предсказа победа на ГЕРБ на изборите…
Но не изключва цикъл серия предсрочни вотове

„Ковид-кризата някак успокои обстановката, защото хората по принуда се сближиха в дома си“, сподели впечатлението си пред Канал 3 „медийният анализатор“ Кристина Кръстева и автор на биографична книга за Бойко Борисов.

„Със сигурност правителството ще изкара успешно мандата си. Въпросът е дали изборите ще бъдат изтеглени към месец май. Оплетено е положението, защото ще има много основания за подлагане на съмнение на изборния резултат. Опозицията ще каже, че протакането ще е изкуствено продължаване на мандата на управлението“, коментира тя ситуацияята с предстоящите парламентарни избори.

„Поне до 2024 г. ще е борбата за възстановяване на държавите в Европа“, прогнозира анализаторът. „Борисов умее да прави коригиращи политически ходове. Проветряване на парламентарната група предполага нови хора в ГЕРБ. ГЕРБ ще бъде първа сила, ако не стане чудо, но въпрос е ще има ли с кого да направи правителство, за да не се получи всички срещу ГЕРБ. Ако патриотите не са парламентарно представени, остава само Слави Трифонов. Не е изключено да се стигне и до един цикъл от избори“, каза още тя. „Радев ще засили ролята си като контра на ГЕРБ“, убедена е Кръстева.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране