03.10.2020 | 0:35
Щерка на чалга фурия стана политик при Цветанов
Радостина Циркова е дъщеря на прочутата в миналото фолкдива Петра

Дъщерята на фолкдивата Петра – Радостина Циркова, влезе в Изпълнителния съвет на новата партия на Цветан Цветанов „Републиканци за България“. Изпълнителният съвет е съставен от 33-ма души, а в него влизат и председателят и зам.-председателят на организазцията. Майката на Радостина – фолк фурията Петра бе любимка на народа от близкото минало. Фенове от поне две поколения се захласваха по нейните хитове, сред които са „Хищна хиена”, „Пачки”, „Ориент експрес” и „Ла Пиовра”.

Високият пост на Циркова в новата партия на Циркова предизвика силен отзвук в родния й град Хасково. Новата републиканка пробва да скъса с имиджа на скандалното си родословие с редица стажове в европейските институции и участие във всевъзможни конкурси и социални активности, припомнят запознати с битието й.

Една от тези дейности е световен конкурс на Кока Кола, припомня „Хасково Лайф“. Конкурсът на Кока-Кола „Сладко предизвикателство“ стартирала през август 2017 като предизвика хора от цял свят да разкажат писмено и с видеа любими и изпитани методи за естествено подслаждане на храни и напитки в своите култури, общности или семейства.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране