21.07.2017 | 18:46
След аферата със суджука, Борисов уволни ръководството на ГЕРБ в Добрич
Търсят се нови облестен и общински председатели

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов разпореди на заместник-председателя на партията Цветан Цветанов да предприеме незабавни действия за информиране на членовете на Изпълнителната комисия с предложението за освобождаване на всички членове на областното ръководство на ПП ГЕРБ – Добрич. Това съобщиха от пресцентъра на партията. Освен това председателят на ГЕРБ предлага на ИК да освободи общинския ръководител, общинския организационен секретар и членовете на общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Добрич.

Освен освобождаването на членовете на областното и общинското ръководство, предложението на Бойко Борисов включва още да бъдат утвърдени нови ръководства на областната и общинската структури. Решението на Изпълнителната комисия ще бъде гласувано и приведено в действие още в понеделник.

Масовата чистка е свързана с действията на главния прокурор Сотир Цацаров днес. Той поиска имунитета на депутата Живко Мартинов с обвинения за рекет. Той изнудвал бизнесмени, при това от името на премиера, твърди прокуратурата.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране