26.01.2020 | 12:48
Сравниха Азис с маймуна
"Вие нали сте убавци", написа певецът шеговито

След критиките за прекаленото му окосмяване, последователите на Азис продължиха с нападките. От космите по гърдите му, дискусията, развихрила се в социалните мрежи, се прехвърли върху брадатото му лице. Мнозина намериха голяма прилика между певеца и един от главните герои от филма „Планетата на маймуните“, пише Днес.бг.

И както предния път, царят на попфолка не остана длъжен на хейтърите и реши да отговори на онези, които го сравняват с маймуна.

„Никога не съм имал претенцията да съм хубавец! Нямам проблем с приликата си с тези красиви и умни животни!Имам проблем с хората, които седят зад компютрите и мислят, че изглеждат по-добре“, написа Азис във Facebook.

Певецът сподели колажа с негова снимка и тази на маймуната от лентата, като добави:  „Продължавайте да правите колажи. Вие нали сте убавци“.

„Ох! Стига! И аз съм цвилеща крава 🙂 и какво ли още не! Ние нали си знаем кои сме, те нека пишат, пишат, там им е утехата, явно! А ти си хубавец. Точка!“, написа тв водещата Нели Хаджийска под статуса му.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране