05.07.2024 | 11:07
Този път му трябваха 9 дни, за да предаде Доган
„Хюсеин Хафъзов посегна на почетния председател д-р Ахмед Доган! И когато той му даде отново шанс да тръгне по правилния път, отново предаде принципите", обяви Ружди Хаджен

Напрежението в редиците на ДПС расте, а бургаската структура категорично зае страната на почетния председател Ахмед Доган. Тримата депутати от 2 МИР – Севим Али, Ешереф Ешереф и Фатме Рамадан гласуваха против проектокабина „Желязков“, а вчера се подписаха и под декларацията, в която предупредиха, че се извършват „манипулации и дезинформации към структурите“, пише “Флагман”.

„ДПС има почетен председател в лицето на д-р Ахмед Доган, олицетворяващ непреходните ценности и стратегическите цели на ДПС. Ние сме за единство и заедност на ДПС под ръководството на д-р Ахмед Доган – почетен председател на ДПС“, обявиха в отвореното си писмо народните избраници.

Активисти на ДПС от Бургаски регион не пестят критики към кръга около Делян Пеевски, а последно „на мушката“ им попадна добре познатия Хюсеин Хафъзов, останал в българския парламентаризъм с култовата реплика – „ваканцувам“. Хафъзов бе един от 30-те народни избраници, които не послушаха почетния председател и гласуваха за правителство с първия мандат.

Интересен факт е, че той веднъж напусна ДПС и стана част от партията на Лютви Местан, а преди няколко месеца изненадващо се завърна в Движението, оглавявайки листата в Сливен. Оттам бе избран и за депутат, но ето какво е мнението на бургаските депесари за бившия им съратник:

В социалните мрежи Ружди Хаджен, който е председател на Общинския съвет в Сунгурларе и добре познава Хюсеин Хафъзов написа следното:

„Този посегна на почетния председател д-р Ахмед Доган! И когато той му даде отново шанс да тръгне по правилния път, отново предаде принципите. Олицетворение на двуличие, предателство и алчност! Призовавам го да си освободи мястото, защото в Сливенско има честни и достойни депесари, които са готови да вървят по пътя начертан от г-н Доган“.

Айтоският парламентарист Юзджан Юмер също е краен: „Веднъж предател – цял живот предател“. Младежкият лидер Сезгин Кадил също се включи в дискусията: „Предателят издържа само 9 дни без да продаде ДПС и Доган“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране