03.07.2020 | 9:55
Треньорът на момчето ”терорист”: Пълни измислици!
Обвиниха го, че е бил вербуван от баща му, но как го разбраха?!, уди се Николай Дачев
Познавам момчето от 6-и клас. Добро момче е, винаги е бил стриктен в тренировките. Нямам никакви забележки към него през годините. За мен всичко това е пълна измислица. Това дете не е никакъв терорист. Обвиниха го, че е бил вербуван от баща му, но как го разбраха?!

Това сподели пред bTV треньорът по борба Николай Дачев, който е един от хората, които познават най-добре обвинения в тероризъм зад граница 21-годишен Мохамед Абдулкадер.

,,Никога не е бил по-различен, ял е от нашата храна, играл си е с моите деца. Цял Бургас го познава и изведнъж от едни снимки стана терорист. Това е пълна измислица! Да, виждал съм снимки, в които държи автомати, но той това го прави, защото позира – за да покаже в Бургас какви оръжия имат в Сирия. И не е вярно, че постоянно е ходил там. Ходи един път в годината за 15-20 дни, за да види баща си”, обясни още треньорът.

Това е смешно да се занимават с едно дете заради някакви снимки. Не чух да има някакво друго обвинение. Знаете ли, той винаги е бил възмутен от войната. Казваше, че там е страшно, не искаше да ходи там, но ходеше да види баща си, защото му бе мъчно за него, допълни в заключение Николай Дачев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране